Law of Polarity eli Polariteetin laki = kaikella on universumissa vastakohtansa, esim. kuuma - kylmä, ylös - alas, hyvä - paha, rakkaus - pelko.

Kuvassa näkyy ilmiö havainnollistettuna (kuva lähteestä: http://www.one-mind-one-energy.com/law-of-polarity.html). Kuva voi esittää mitä tahansa tilannetta elämässäsi. Muista, että kaikki tilanteet vain OVAT, sinä itse teet niistä positiivisia tai negatiivisia riippuen siitä, mitä ajattelet tilanteesta. Kun katsot tilannetta yhdestä suunnasta se voi olla negatiivinen, mutta toisesta suunnasta positiivinen. Jos jotain sinusta "pahaa" tapahtuu elämässäsi, siinä pitää olla myös jotain "hyvää". Paljossa pahassa on paljon hyvää, ja vähässä pahassa on vähän hyvää. Kaikella on vastakohtansa.

everything-just-is.jpg

Rupesin eilen miettimään luomista ja sitä, miten universumi toimii: joko vedät puoleesi, tai vastustat. Attract or Resist. Siitä tulee välimatkaa. Mutta toisaalta se sitoo kaiken toisiinsa. Atomit. Molekyylit. Jäin miettimään, että jos luo paljon hyvää, luoko silloin myös paljon pahaa? Jos kaikella on polariteetin lain mukaan vastakohtansa, niin luoko jollekin toiselle aikalinjalle vastakohdan omalle tilanteelleensa. Eri näkökulman? Ja jos oma keskittyminen on häilyvää, onko vaarana hyppiä näiden kahden aikalinjan välillä... Jos ei osaa pitää itseään pelkästään siinä hyvässä.....

 

Siitä inspiroiduin tutkimaan universaaleja lakeja ja varsinkin polariteetin lakia. Lähde: http://www.abundance-and-happiness.com/law-of-polarity.html kertoo, että polariteetin laki luotiin ja on olemassa siksi, että se mahdollistaa, että voimme tutkia ja kokea elämän kokonaisuudessaan. Jos polariteettia ei olisi, emme voisi kokea elämän koko kirjoa.

Esimerkiksi: jos ajattelisit, että pahaa ei ole olemassa, miten tunnistaisit hyvät kokemukset sitten? Jos köyhyyttä ei olisi, miten kokisi vaurauden? Jos epäonnistumisia ei sattuisi, miten voisi kokea onnistumisen? Jos kuolemaa ei olisi, miten voisimme täysillä nauttia ja arvostaa sitä, mitä tarkoittaa elää?

Polariteetin laki sisältää täyden spektrin mahdollisuuksia, vaihdellen hyvin vaaleasta erittäin tummaan ja kaikkea siltä väliltä. Sen ymmärtäminen ja täydellinen hyväksyminen tarkoittaa sitä, että ymmärtää, että kaiken tarkoitus (riippumatta siitä, miten me sen koemme) on lopulta hyvä. Siten voit hyödyntää kaikki kokemuksesi hyvän parhaaksi, muokata ja saavuttaa sitä elämänlaatua mitä tietoisesti haluat kokea. Koska polariteetin laki on olemassa, se tarkoittaa, että kaikilla ongelmilla on ratkaisunsa, kaikissa epäonnistumisissa on menestyksensä.

Polariteetin laki liittyy vetovoiman lakiin, sillä vetovoiman laissa yleensä halutaan keskittyä siihen hyvän luomiseen keskittymällä vain siihen. Kun alat ymmärtämään tämän todellisuuden luonnetta ja hyväksyt henkilökohtaisen vastuusi siinä, voit nähdä, että on oma valintasi, kumman "pään" polariteetin "janasta" haluat kokea.

Jokaisessa hetkessä ja tilanteessa on mahdollisuutensa, mutta myös mahdollisuus kokea vastakohta. Ainut mikä määrittää sen, mitä loppujen lopuksi kokee on oma valinta. Sinun Valintasi. Minkä kohdan polariteetin spektristä haluat kokea. Keskittymisesi, eli se mille annat huomiosi luo ympärillesi sen kaltaiset värähtelyt, (johtuen Resonanssin Laista). Sinulla itselläsi on valinta mitä haluat kokea. Polariteetin laki ei sisällä tuomitsemista. Kuten kaikki universaalit lait, et voi muuttaa sitä, että polariteetin laki on olemassa. Se on ikuisesti ollut ja tulee olemaan. Et voi manipuloida, huijata tai paeta sitä.

 

Niin, on minun valintani mitä minä haluan kokea. Monet "henkiset" ihmiset saarnaavat siitä, miten "vain valoa ja vain rakkautta", ja hiukan tuomitsemista äänessään paasaavat siitä, miten: älä edes puhukaan pimeydestä, älä puhu varjoista, vain vaaleanpunaisia hattaroita ja nami nami, pusi pusi... Mikä alkaa kuullostamaan korvissani jo tekopyhältä. Siltä, että suljetaan silmänsä todellisuudelta. Oikealta elämältä. Mutta on heidän valintansa tehdä niin. He eivät ymmärrä minua, joka ymmärtää tuon, että asioissa on oma spektrinsä, myös ne harmaan sävyt, eikä se, että kieltää kaiken muun kuin valon, poista sitä kaikkea muuta. Se silti on. Sillä kaikki vain ON.