Pitkä teksti, mutta kirjoitan tämän siksi, koska uskon, että blogini näkökulma muuttuu tämän jälkeen....

Valitan lukijat, koin "law of attraction-uskonkriisin". Olen intuitiivinen ja saan johdatusta asioihin, nyt eilen moni asia loksahti paikalleen ja niin päädyin tähän tilaan. En väitä ettenkö uskoisi vetovoiman lakiin, uskon kyllä, että se on olemassa. Tavallaan (vielä vähän harkinnan alla). Olen monta päivää pyytänyt saada tietoa, että miten Jumala tähän kaikkeen sopii? Mikä on Jumalan merkitys?

Uskon, että eilen sain vastauksen. Saunassa. (Hyvin suomalainen tapa "valaistua" asioiden suhteen.) Itse asiassa istuin saunan pukuhuoneen penkillä ihmetellen ja katsoin vastapäistä seinää ja oksankuviot muodostivat lampaan naaman. Kristus. Uskon, että hän oli kanssani. (Näkyni välttämättä eivät aina ole hollywood tasoa ja erikoistehosteilla lisättyjä...)

Olin jo pitkään ajatellut, että Luojana toimimisessa on se huono puoli, että on ikäänkuin Lucifer. Tahtoo Luojaksi Luojan paikalle. Sitten tajusin, että kun muutama vuosi sitten jo puhuttiin siitä, että "lopun ajat" (nojoo.... niistä nyt on puhuttu monia vuosia....) tulevat niin, että antikristus tulee ja valtaa maailman. No nyt kun tämä new age liike "yhden laki" nousee ja "me olemme kaikki luojia" niin en voinut eilen olla ajattelematta, että ehkä tämä on juuri sitä antikristusta. Pitää valita puolensa, onko Kristuksen puolella, vai tahtooko itse luojaksi.

Ja törmäsin siihen, miten on olemassa tämä "Ykseyden laki", joka on tullut Ra:lta. (Jo muutama vuosi sitten johdatukseni sanoi, että Ra:han ei kannata olla yhteyksissä, että hänellä on omat suunnitelmansa, mitkä eivät ihmiskunnan kannalta välttämättä ole parhaita mahdollisia....) Ja törmäsin siihen, miten yllättävästi Ra:n silmä-symboli näyttää samalta kuin Taru Sormusten Herrassa Sauronin silmä. Sattumaa? Hmmm..... Ihmiset ovat vähän niin tyhmiä, että heille on helppo "antaa vapaus", luulotella, että ai miten ihania rikkauksia ja vaikka mitä kaunista saatte. Ra:llahan on käärmekin symbolissaan. Jotenkin tämä ai niin kauniilta kuullostava juttu alkoi vähän haiskahtaa....

Ihmiset, jotka ovat tämän parissa, täysin uskovat vetovoiman lakiiin ja näihin kanavoijiin, he käyttäytyvät kuin tämä olisi uskonto. Jos ajattelet toisin, olet menetetty tapaus ja sinuun ei kannata tuhlata aikaa. Minä tahdon olla edelleen avoin kaikkiin suuntiin, en tuomita, tai sulkea pois elämästäni mitään. Mutta minulle on tärkeää, kun illalla silmät suljen tietää, mihin minä uskon. Uskonko Jumalaan?

Oman todellisuuden luomisessa (mihin voin palata parin viikon päästä, en sano, että tämä näkemykseni pitää ikuisesti, näin ajattelen juuri nyt..) on se paha puoli, että tulee hirveä stressi siitä, että itse pitäisi hallita kaikkea. Koko ajan omaa värähtelytasoaan, pitää mielessä se mitä haluaa... Ja tulokset. Ei se nyt todistettua ole, että se tuottaisi edes tuloksia. Lucifer voi palkita kyllä, rikkauksilla, mutta tuoko se loppujen lopuksi sielun rauhan. Vai onko nämä henkilöt koko ajan tunteessa, että kunpa osaisin olla pois mielestä ja hallitsisin tämän paremmin. Ovat vähän kuin keskeneräisiä...

Valintani: haluanko hallita kaikkea, olla kaikesta vastuussa, vs. haluanko luottaa, että jossakin on korkeampi voima, Jumala, joka pitää huolta minusta ja sielunsuunnitelmastani? Ja hei, tämä ei ole edes ristiriitaista, jos lukijat uskotte fanaattisesti tähän vetovoiman laki kuvioon, niin ymmärrätte, että minähän voin sitten luoda Jumalan, joka pitää minusta huolta, jos teidän mielestä häntä ei ole.

Tästä lähteestä löysin juuri samoja ajatuksia mitä minä olen ajatellut: http://woodyoubelieveit.blogspot.fi/2009/12/law-of-attraction-new-age-bull-puckey.html. Erittäin hyvä teksti, josta otan tähän alle lainauksia.

Siksi minä mietin tätä, että haluan pitää Jumalan ja Kristuksen mielessä, etten vaan pouhota eteenpäin ja innostu sokeana, että wau miten ihania juttuja, rikkauksia, kiva kiva, ja sitten tulee se päivä. SE PÄIVÄ. Että katsotaan, kuka meni antikristuksen puolelle ja kuka pysyi Kristuksen joukoissa. Ja sitten on vähän myöhäistä sanoa, että o-ouuu... Sori. Väärä puoli.

"If we look at it from this paradigm, did she plan to join the opposite side of God? No, she was seduced. She seems to innocently be caught in this great web of the adversary’s. She is sadly now a false teacher, an anti-Christ, for she does not call for the repentance of sinners, only the acceptance of godhood and the powers within. If we do not preach of Christ as our redeemer but preach that we redeem ourselves we are anti-Christs. She is a very good example of the elect being fooled."

"The new age teaches peace, love, sacrifice – wonderful good things. This is how Lucifer is appearing as an Angel of Light. He is teaching truths, but leaves out Father, sin and repentance. He claims to be the Christ bringing the world peace."

Niin.. camoon... Luulitteko te, että Lucifer tulisi rumana, synkeän näköisenä, pahana olentona ja sanoisi, että nyt tulkaa hänen puolelleen? Kuinkahan moni tulisi? Eikös se ole suurin mahdollinen huijaus esiintyä hyvänä, valona ja samalla vaivihkaa johdattaa ihmiset harhaan... Pois Jumalasta.... Niinpä.

 

"Where are the focus on God? She teaches self and manifesting what she wants. She stumbled, as she says, onto one of the laws without knowing it……(self-help path of deliverance?). She is not teaching of God and repentance and submission to His will, she teaches how to manifest YOUR will, not Fathers will. It is so easy to confuse positive thinking and Faith but there is a great difference."

"Where does the Lord promise blessings in this life? He promises eternal ones, treasures in heaven not treasures on earth. The Occult teaches men to will material success into their lives."

"This is the danger that lies in the ideas of the Law of Attraction. It takes Father’s will completely out and only focuses on our will. This is exactly what Lucifer want and teaches. He wants us to do our own will not Father’s then once we have broken the tie with Father he has great influence over us till the point that we surrender our agency to him and he become our God."

Luciferin tappio johtui siitä, että hän halusi: "Lucifer’s statement (14:13-14) about his goals demonstrates his s extreme self-centeredness. He begins all five lines with the personal pronoun I, which shows that he is interested in his own goals and in glorifying himself. Lucifer had a fivefold plan: He wanted to enter heaven (without following God’s laws), to be greater than other souls, to become part of the assembly of gods, to be exalted above other authorities and powers, and to become like God himself (14:13-14)." Hmmm.. jotenkin kuullostaa tutulta....

Ja varsinkin tämä kappale tiivistää hyvin tunnelmani aiheesta:

"As we can see Lucifer was obsessed with the pronoun I, or self. He claimed to be as God. This is the exact patter we see in the whole New Spirituality. I am God, I want, I will, Self-realization. It is the religion of Self the same religion of Pride Lucifer had that was his fall. Christ has taught us to say Father Thy will be done and the glory be Thine forever. Does the Law of Attraction and its focus of willing our will into manifestation fit “Thy will not Mine”?"

Ja juuri tätä minäkin olen ajatellut, kun ylennämme itsemme Luojaksi, tuleeko meistä Luciferin kaltaisia? Jos sen tae olisi onni, (ei rikkaudet välttämättä), niin en epäilisi tässä. Mutta en ole nähnyt todisteita, että nämä ihmiset, ketkä vakaasti uskovat vetovoiman lakiin ja ykseyteen, olivat maailman onnellisimpia ihmisiä. Heillä voi olla rahaa, mutta onko mielenrauha, jatkuva "bliss". Minun näkemykseni mukaan ei. Minä näen pohjalla syvää epätoivoa ja turhautumista, sitä, että yritetään hallita asioita, jotka eivät ole meidän hallinnassa. Tavoitellaan rikkauksia, vapautta, onnea... Minä mieluummin tavoittelen Jumalan valtakuntaa, kuin maallisia rikkauksia. Uskon kyllä, että Jumala pitää omistaan huolta, ja jos kuolen sitten nälkään, niin ehkä se on Jumalan tahto.

"As soon as you start to think you do not need Father you are now in Lucifer’s camp. For that is what he believes and teaches. He teaches the principle of the divine within and that you are “god”. He wants to be God and believes he is God and he then teaches us the same, so we rebel and become as miserable (liberated from Father) as his is."

Näissä vetovoiman lailla rikastuneissa ihmisissä näen sen auttamisen puutteen. (Perustuen siihen, että he ajattelevat, että jokainen auttakoon itse itseään, luokoon paremman elämän.) He ajattelevat, että rikkauksia ja lisää, lisää, lisää itselleen, mutta kun kysyn, mitä teet toisen avuksi? miten autat lähimmäistäsi? Vastataan, että minä en auta häntä, sillä hän on alhainen, ja ei osaa luoda, luokoon itse itsensä pois tuosta kärsimyksestä. Että "minä en ojenna kärsivälle kättäni, mitäs on tuollainen, epäonnistunut luoja!" Ja kun minun mielestä olemme kaikki täydellisiä jo nyt. Ei ole mitään minne meidän pitäisi päästä, on harhaa ajatella, että luomisessakin toinen olisi vasta alussa, ja huonompi kuin se toinen, joka on itselleen osannut rikkauksia luoda, ja siis samalla vapautta toteuttaa itseään. On egoistisuuden huippu jos kaikki alkavat ajattelemaan vain itseään. Minä. minä. minä.

Ja sitten paasataan ykseyden laista. Jos kaikki on yhtä, niin onhan se kärsiväkin osa sinua. Raha kun ei ole minulle menestymisen mitta. Vapaus on, tavallaan. Mutta tahdonko vapaaksi Jumalan minulle antamasta suunnitelmasta? Ehkä en. Ehkä olen niin vahva, että hyväksyn kohtaloni ja ajattelen, että "Tapahtukoon Sinun Tahtosi", vaikkei se tekisi minusta tässä elämässä miljonääriä... Annan uskoni ja luottamukseni silti Jumalan käsiin, että se suunnitelma mikä minua varten on, että sitä ei tarvitse välttämättä kärsimyksessä suorittaa, vaan Jumalalta voi pyytää, että pidä minusta silti huolta.


"We can see this in examples throughout the scriptures. Yes, some were blessed with riches and it did not make them evil, but the love of riches does. Many great spirits were not given riches for that was not the will of the Lord. If it was a true law that God gives you riches if you put forth faith, then we would have been shown that in Christ. Christ showed us the very opposite. His example was to put Father first in all things, then your fellow man and he did not seek riches of the world. This is the opposite that the new age teaches. They teach yourself first, then the fellow man, and leave out Father completely. Sometimes they will teach you to put your fellow man first, then yourself, but still leave out Father and His will."

"Who needs God when you have the powers of God?" Juuri tätä minä olen miettinyt.. Tämä on vaarallinen ansa.... Ja siksi haluan tätä avoimesti pohtia. Ei tarvitse olla samaa mieltä.