Jokainen on oman todellisuutensa Luoja/Luojatar. Kyllä, juuri sinä kuka luet tätä tekstiä, sinä olet luonut kaiken sen, mitä elämässäsi tällä hetkellä on. Olet vetänyt kaiken puoleesi omalla värähtelytaajuudella. Olet kuin magneetti.

Kaikki täällä universumissa värähtelee. Ja kaikkea tätä hallitsee vetovoiman laki. Ja kaikki mikä tulee todellisuuteesi, kokemukseesi, sen vetää puoleen oma värähtelysi.

Mieti vettä ja sen lämpöä. Fysiikkaa. Lämpimän veden molekyylit värähtelevät nopeasti, sillä siihen on sitoutunut paljon liike-energiaa. Ja mitä tapahtuu kun lämpimän veden joukkoon lisää kylmää vettä, (missä on vähemmän liike-energiaa). Atomit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja lämpöerot tasoittuvat hiljalleen. Lämmin vesi jäähtyy, kylmä vesi lämpenee. Kunnes lopulta vesi on samassa lämpötilassa. Värähtelyä!

Elämän tarkoitus on (minulle ainakin) tulla onnelliseksi. Kerran en voi juosta vetovoiman lakia karkuun, se toimii aina, ihan koko ajan (erittäin reilu jokaiselle),  halusin tai en, minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alkaa tietoisesti hyödyntämään sen hyviä puolia, ja luoda sen avulla elämääni lisää onnellisuutta.

24ed26295b7740e4f5f8fc2bc98f59b7-normal.