Osui polulleni sivusto "sattumalta": http://www.crystalinks.com/sumerianufotruth.html

Sumerialainen mytologia näkee todellisuuden näin: todellisuus on biogeneettinen kokeilu, joka Jumalat ja Jumalattaret ovat kehittäneet, jotta ihmiset voivat kokea ajan syklit. Sanotaan, että he palaavat aikojen lopussa, palauttamaan ihmisten tietoisuuden sen entiseen ja oikeaan loistoonsa.

Sivustolla sanotaan, että jos olet löytänyt tiesi tänne, osa sielustasi on yhdistetty tähän matkaan.... Joten sinäkin, joka luet tätä tekstiä, olet varmasti nyt juuri siinä, missä sinun pitääkin olla ja tämä on tarkoitettu myös Sinulle. ;-)

Sivustolla on tarina, joka näyttää sinulle "tiesi":

Olipa kerran aika, jolloin sumerialaiset jumalat, jotka kävelivät maan pinnalla, hautasivat kaikkien aikojen salaisuuden. Tänään saat tietää tuon salaisuuden.... Alussa, olet arkeologi, joka sattumalta on törmännyt ikivanhaan amulettiin, jossa on ainutlaatuinen kuvio ja teksti, minkä voi kääntää: "Mouth of the Two Rivers" (eli Kahden Joen Suu). Jaat tämän tiedon kollegasi kanssa. Hän ottaa vanhan kirjan hyllystään, pyyhkii pölyt sen päältä ja haluaa jakaa jotain kanssasi. Kirja avautuu, kuin taianomaisesti, ja eteesi tulee sivu, jossa on sama kuvio kuin amuletissasi. Kollegasi sanoo, että kukaan ei ole voinut selvittää tätä kuviota niiden vuosien aikana jonka hän on kirjan saanut pitää, sen jälkeen kun hän löysi sen kaivauksilta Lähi-Idästä.

Seuraavien viikkojen aikana tutkit asiaa enemmän, ja tajuat, että amuletti on tehty jostain tuntemattomasta materiaalista. Sen kuvio pysyy mysteerinä. Ihmiset ihmettelevät löytöäsi. Joku yrittää jopa varastaa sen, mutta pystyt säilyttämään sen varkailta.

Lennät paikkaan missä Tigris ja Eupharate joet joskus kohtasivat. Se on vaarallinen matka, sillä sielläpäin ei nykyisin enää matkusteta vapaasti. Valeasussa, väärällä passilla, lahjonnalla, palveluksien pyytämisellä, sallit itsesi lopulta päästä lopulliseen päämäärääsi.

Vuokraat jeepin ja retkeilyvarusteet ja suuntaat liikkeelle. Kun aamu saapuu, heräät ja ajat pitkin melkein kuivunutta joenuomaa. Energiat ovat ylitsevoimaisia, sinusta tuntuu kuin liikkuisit ajassa taaksepäin. Pysäytät jeepin ja juokset joenuomaan, missä kerran oli suuri mahtava vuolas joki, mutta nykyisin se on pelkkä puro.

Amuletti sykkii kädessäsi, kun otat sen esille ja pidät sitä edessäsi. Maan alta jotain jyrisee, samaan tahtiin kuin amuletin sykintä.

Kun seisot siinä, ikiaikainen avaruusalus nousee veden rajasta. Valonsäde amuletista näyttää alukselle, että se ottaisi sinut mukaansa. Ja se ottaa. Hiljennyt sen sisällä ja kuuntelet aluksen värähtelyjä, tietäen, että olet kuullut ne ennenkin.

Seinillä olevat merkinnä, symbolit aluksen kojetaulussa, kaikki tuntuu niin tutulta...

Liikutat kättäsi valvontapöydän yli ja katsot ruudulta ihmiskunnan matkaa .... menneisyys... nykyisyys.... tulevaisuus...

 

Sulje silmäsi ja mene tuohon paikkaan.

Vastaukset ovat siellä.

Olet osa jotain tärkeää.

 

Löydä se.