Kohtalon laki määrää mitkä voimat vaikuttavat elämäämme, jotta voimme kohdata niitä kokemuksia, että jatkuvasti olemme kehittymisen/kasvun polulla. Kohtalo, mitä se on?

Sarja mahdollisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden oppia uusia oppiläksyjä, saada uusia taitoja, kehittää tietoisuutta ja auttaa muita...

Suomessa on vain yksi sana: Kohtalo, englanniksi on "Destiny" ja "Fate". Eri merkitys.

Fate: Kiveen kirjattu kohtalo, negatiivinen fiilis, asia, jolta ei voi välttyä, "jotkut asiat vain ovat näin, piste", ulkoinen voima vaikuttamassa elämän kulkuun. Fate on karma. Emme voi hallita fate-kohtaloa.

Destiny: Enemmänkin todennäköinen lopputulos, positiivinen fiilis, ohjaa kohti tiettyä tavoitetta, kohti hyvää tavoitetta, vaatii silti omaa toimintaamme, että saavutamme sen. Destiny on mahdollisuus. Hallitsemme destiny-kohtaloa. Destiny antaa mahdollisuuden kääntää tilanne hyväksemme, ja saavuttaa jotain suurta sillä mitä on annettu. Se ei ole käsikirjoitus, vaan ainoastaan suunta. Siinä on aina mukana vapaa tahto.

Peruslinjat elämällemme on suunniteltu (pre-destined) jo ennenkuin synnyimme tänne, miksi? Siksi, että niiden avulla jatkaisimme kehittymistämme. Mutta pitääkö tätä etukäteen määrättyä kohtaloa noudattaa? Ei, jos ei halua. Sielunsuunnitelma on kuin labyrintti. Emme tiedä mitä lopussa odottaa tai minne päädymme. Voimme vain tehdä valintoja: jokainen väärä valinta johtaa umpikujaan, jokainen oikea valinta johtaa kehitykseen. Joskus teemme näennäisesti vääriä valintoja -> jotka ovatkin oikeita sielumme kehityksen kannalta ;-) Jokainen valinta vaikuttaa tulevaisuuteen ja siksi kohtaloomme.

Haluammeko päätyä umpikujaan valinnoillamme, vai teemmekö valintoja, joilla päädymme uuteen kasvuun?

 

(Apuna: http://www.esotericscience.org/article16a.htm)